Zingevingsproject

ZINGEVINGSDAGEN

Durf jij jezelf in vraag te stellen? Heb je zin om plezier te maken? Ben je zoekend, licht-gelovig, open, agnost, geloof je wel in iets maar kun je het moeilijk beschrijven? Ben je vol overgave gelovig? Of laat deze zoektocht je helemaal koud?

Kom mee op ontdekkingstocht!

In het prachtige Zennedal willen wij je graag meenemen naar verschillende aspecten van deze ontdekkingsreis.

Neem gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Mail naar zingevingswerker@gmail.com of bel 02/356.77.71

Facebook: Katinka Zennedal of   zingevingsproject

Zennedal-Ommekaar VZW , Alsembergsesteenweg 130 , 1501 Buizingen        KBO : 847.081.501 - rpr Brussel

INHOUDELIJK

Module IK

Wie ben ik?  Wat zijn mijn dromen?

In deze module maak je verbinding met jezelf.

Module WIJ

Leer (het belang van) samenwerken, je krachten bundelen en elkaar vertrouwen.

Module ZIJ

Tijdens deze module maken we verbinding met elkaar. Hoe ga ik om met 'de ander'? Wat zijn mijn inzichten op vlak van levensbeschouwelijke thema's.

Vertaalt zich dit naar een één daagse of meerdaagse met overnachting.

• Kamers met meerdere bedden
  • Kamers voor gezinnen / leerkrachten
  • Per groep: activiteitenzaal en/of ontspanningsruimte
  • Kerk
  • Meditatietuin
  • Mogelijkheid tot kampvuur

Heb je vragen? Wil je meer weten?

Bekijk onze folder.

PROJECT ZENN

Al eens nagedacht waar al het geluk vandaan komt? Wil je graag in aanraking komen met verschillende culturen? Ooit gedacht een boomhut in het Zennedal te kunnen bouwen? Heb je zin om iets voor iemand anders te doen? Iets kleins, iets groots? Een parachutesprong, een verrassingscadeau gedaan voor iemand die je niet goed kent?

Wil je graag met jongeren uit Halle en omstreken samen komen om na te denken rond zotte ideeën of levensvragen of een optreden organiseren in het kerkgebouw of ..

Laat het mij weten! Ik denk, droom, doe graag mee en zoek naar mogelijkheden om samen te kijken wat mogelijk is.