Alleenstaandenwerking Klimop

In Vlaanderen zijn honderdduizenden alleenstaanden.  

Misschien bent u een van hen en bent u ook op zoek naar een manier om  een andere wending  te geven aan uw leven en zo uw vriendenkring uit te breiden. De samenleving  verandert, de grillen van het leven kunnen  bijzonder zwaar zijn als je er alleen voor staat en het hoofd moet bieden aan de druk van onze snel evoluerende maatschappij.


Aantonen dat je als « single » deel uitmaakt van een groot geheel, zonder je onafhankelijkheid te verliezen, is  slechts één van de doelstellingen van onze vereniging Klim-Op, gesticht in 1988. Ja, inderdaad werd onze vereniging genoemd naar de klimop,   een sterke hechtende en altijd groene liaan, het zinnebeeld van trouw en eeuwig leven.   


We streven er naar binnen onze vereniging te fungeren als één hechte familie, waar elk van ons zichzelf kan zijn, waar we ons goed voelen en waar we er zijn voor elkaar. 


Ons streefdoel is er op gericht u, als alleenstaande,  in contact te brengen met andere alleenstaanden, en dit op een volkomen en ongedwongen wijze. Wekelijks organiseren we tal van ontspannende activiteiten in groepsverband, zoals o.a .  wandel- en fietstochten langs prachtige plekjes, leerrijke uitstapjes, musea bezoeken,  af en toe een toneelvoorstelling of een goede film,  een voordracht, een etentje, een dansje, praat-en spelnamiddagen, en nog zoveel meer.  Tijdens onze gezellige onderonsjes kunnen we altijd leuke weetjes uitwisselen over elkaars interesses en zo nieuwe dingen ontdekken.


Wil u er graag wat meer over weten ?  

Neem dan zeker contact, totaal vrijblijvend:


klimop.buizingen@gmail.com


of met Jacqueline Muyldermans, voorzitter

02/356 65 34 -  0473 / 49 19 64

jacqueline_muyldermans@hotmail.com

of met Francine Surkyn, kernlid - administratie

02/396 19 91 – 0474 /  52 87 51  

surkyn.francine@gmail.com

                             of met Georgette Stas, kernlid - redactie programmaboekje


02/377 25 79 – 0478 / 46 59 59

                               


                                of met Corine Debusscher, kernlid - bestuursmedewerker


02/445 10 76