Pastafestijn

Take away pastafestijn

Wat een jaar 2020! Alles begon zoveel belovend in januari en februari. Maar in de maand maart sloeg het hardnekkige virus Covid19 toe en liet het hele land in Lock down gaan. Tot de dag van vandaag blijven we allemaal geconfronteerd met de maatregelen en gevolgen van dit virus. Hopelijk niet te lang meer …

Ook de parochiegemeenschap en vzw Zennedal-Ommekaar worden getroffen door de vele maatregelen, die strikt dienen opgevolgd te worden. De misvieringen zijn een tijdje niet kunnen doorgaan, de zaalverhuur en kampplaatsverhuur van Zennedal is gestopt. Gelukkig konden de jaarlijkse kampen van de jeugdbewegingen nog doorgaan, maar ook daar met veel extra maatregelen en organisatie tot gevolg.
U merkt het! Het jaar 2020 is en blijft een jaar van voorzichtig zijn, rekenen en hopen.

Des al niet te min is de werkgroep eetfestijn niet bij de pakken blijven zitten. Het jaarlijkse “pastafestijn” zal doorgaan op vrijdag 2 oktober 2020. Niet in zaal Zennedal maar wel in vele huisgezinnen in en rond Buizingen. Het “pastafestijn” wordt omgedoopt tot “Take away pastafestijn”.

Onderstaand vind je de afhaalkaart en de verdere instructies. Wens je ons te steunen bestel dan snel je pastaschotel.

Alvast bedankt.

De parochieploeg en het pastateam ( Alis Lories, Danny Horré, Bart Vanvolsem en Geert Guldentops )