Zingevingsproject

ZINGEVINGSDAGEN

Durf jij jezelf in vraag te stellen? Heb je zin om plezier te maken? Ben je zoekend, licht-gelovig, open, agnost, geloof je wel in iets maar kun je het moeilijk beschrijven? Ben je vol overgave gelovig? Of laat deze zoektocht je helemaal koud?

Kom mee op ontdekkingstocht!

In het prachtige Zennedal willen wij je graag meenemen naar verschillende aspecten van deze ontdekkingsreis.

Neem gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Mail naar zingevingswerker@gmail.com of bel 02/356.77.71

Facebook: Elien Zennedal-Ommekaar of zingevingsproject

INHOUDELIJK

Module IK/ Dier: Identiteit

Verbinding maken met jezelf, wie ben ik? Hoe sta ik in het leven? Wat zijn mijn dromen?

Module WIJ/ Kudde: Groepsdynamische processen

Vertrouwensspelen, samenwerken, krachten bundelen.

Module ZIJ/ Safari: Interlevensbeschouwelijk dialoog

Verbinding maken met elkaar over levensbeschouwelijke thema's, hoe ga ik om met de ander?

Vertaalt zich dit naar een één daagse of meerdaagse met overnachting.

• Kamers met meerdere bedden
  • Kamers voor gezinnen / leerkrachten
  • Per groep: activiteitenzaal en/of ontspanningsruimte
  • Kerk
  • Meditatietuin
  • Mogelijkheid tot kampvuur

PROJECT ZENN

Al eens nagedacht waar al het geluk vandaan komt? Wil je graag in aanraking komen met verschillende culturen? Ooit gedacht een boomhut in het Zennedal te kunnen bouwen? Heb je zin om iets voor iemand anders te doen? Iets kleins, iets groots? Een parachutesprong, een verrassingscadeau gedaan voor iemand die je niet goed kent?

Wil je graag met jongeren uit Halle en omstreken samen komen om na te denken rond zotte ideeën of levensvragen of een optreden organiseren in het kerkgebouw of ..

Laat het mij weten! Ik denk, droom, doe graag mee en zoek naar mogelijkheden om samen te kijken wat mogelijk is.